Adrie, de nestor van CMC!

De mensen van CMC

Adrie de Kleuver, al jaren verbonden aan CMC met de laatste jaren een sterke focus op werknemerspensioenen! Een trouwe kracht met veel kennis en ervaring. We zijn erg blij met hem in ons team. 

Vandaag geeft hij ons een kijkje mee in zijn werkzaamheden.

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Adrie de Kleuver - CMC Pensioenen

Ik ben Adrie de Kleuver, pensioenadviseur bij CMC, vader van twee dochters en sinds een aantal jaren opa van 2 kleinkinderen. Daarmee zit ik ook in de levensfase dat mijn pensionering in zicht komt.

Ik krijg energie van het adviseren van werkgevers en het informeren van de medewerkers. Het informeren van (nieuwe) werknemers is iets wat de laatste jaren steeds meer op de agenda van werkgevers staat. Een goede ontwikkeling waardoor de o zo gewenste pensioenbewustwording vorm krijgt.   

 Vanaf volgend jaar wordt ons pensioenstelsel ingrijpend veranderd. Het zogeheten pensioenakkoord. Daarin wordt van een min of meer gegarandeerd ouderdomspensioen  overgestapt naar een variabel ouderdomspensioen. Een pensioen waarvan de hoogte mede afhankelijk wordt van beleggingsrendementen. Ook de wijze waarop de hoogte van het partnerpensioen wordt berekend, wijzigt ingrijpend. In de nieuwe vorm sluit het partnerpensioen beter aan op de huidige arbeidsmobiliteit.

 Er komt een overgangsperiode waarin alle lopende pensioenregelingen aangepast moeten worden aan de nieuwe pensioenwetgeving. De deadline ligt op 01-01-2026. Dat duurt nog even maar desondanks doet u er verstandig aan u nu al te verdiepen in het nieuwe stelsel. Wilt u meer weten? Ik kom u graag even bijpraten. Een afspraak is zo gemaakt via 06-30374755 of via adrie@cmc.nl.

Ik krijg energie van het adviseren van werkgevers en het informeren van de medewerkers.

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen