'Als klant ontzorgen wij je maximaal en zijn we grensverleggend attent!'

De mensen van CMC

'Plezier hebben in wat je doet, dat is voor mij heel belangrijk. Sinds begin 2013 werk ik dan ook met heel veel plezier bij deze fantastische club, aldus Patrick Heikamp, kantoormanager en relatiebeheerder bij CMC.

'Naast CMC’er ben ik papa van twee meiden, Fleur is net 5 en Soof is net 1. Fleur en Soof hebben het geluk met Wendie de beste mama van de wereld te hebben, met wie ik inmiddels ruim 16 jaar samen ben. In het weekend gaan we graag met z’n vieren buiten de deur lunchen of maken een rondje in het bos. Daarnaast probeer ik drie keer in de week naar de sportschool te gaan, om daar een uurtje te spinnen.

 

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Maar snel weer terug naar CMC, een mooi bedrijf om bij te werken, we hebben toevallig een vacature open staan, dus als dit iets voor jou is, laten we dan snel een kop koffie drinken!

Als klant, van zowel onze verzekerings- of vastgoedtak, ontzorgen wij je maximaal en zijn we grensverleggend attent in onze dienstverlening. Nog geen klant? Neem contact met ons op, je krijgt hier zeker geen spijt van!'

Check hier de vacature en solliciteer!

Neem direct contact op met Patrick

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen