Bij CMC sta je er als ondernemer niet alleen voor!

Klant aan het woord

Het is herfst en dan denk je niet direct aan een strandtent. Maar wij wel! En zelfs een hele goeie, in Zandvoort.

In de afgelopen periode bezocht ik NIUS Beach House, klant van CMC. Een prachtige plek om zomer én winter te vertoeven. Op deze plek hebben ze namelijk als een van de weinige standtenten een vergunning voor de zomer en de winter!

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

NIUS Beach House Zandvoort - CMC Verzekeringen Veenendaal

In 2000 begon eigenaar Wessel Teune Zeldzaam in Veenendaal. In 2003 voegde hij Heeren van de Wijn toe aan het lijstje van succesvolle ondernemingen. Zijn vrouw Mareille, startte 14 jaar geleden Lunchroom 0318 in Veenendaal. Maar in 2019 kwam de gezamenlijke droom van Wessel en Mareille pas echt uit: NIUS Beach House in Zandvoort. Uiteraard direct aan het Noordzeestrand. Een plek om te ontspannen en tot rust te komen. ‘Iedere keer als ik na een lange rit vanuit Veenendaal de zee weer zie, dan is alles weer oké’, vertelt Wessel enthousiast!

De naam Nius ontstond niet zomaar. Een echte kenner weet dat dit een kwaliteitswijn is uit Spanje en Chili. 'Rudploh Nipius is een goede vriend van me en ook wijnagent voor 20 wijnbedrijven in de wereld. Hij ontdekte deze wijn. De naam van ons Beach House is eigenlijk een knipoog naar hem’, aldus Wessel.

‘Met Nius willen we onze gasten echt een unieke ervaring bieden. Niet alleen een dagje aan het Zandvoorste strand, maar onze gasten moet het naar hun zin hebben. En daar doen we alles aan! Om ons nog meer op NIUS te kunnen focussen staat Lunchroom 0318 in Veenendaal te koop. ‘Meer informatie kunnen de bedrijfsmakelaars van CMC vast geven’, zegt Wessel lachend.

NIUS Beach House Zandvoort - CMC Verzekeringen Veenendaal

NIUS Beach House Zandvoort - CMC Verzekeringen Veenendaal

Dat geven van een unieke ervaring herken ik trouwens ook in CMC. Daar willen ze er alles aan doen dat het goed voelt. En dat doet het. Rien ken ik al vanuit de periode dat ik Zeldzaam opende. Uit mijn zakelijke netwerk kende ik ook Gerard al en Gertjan ken ik ook vanuit mijn persoonlijke kring van bekenden. Enfin, in de afgelopen jaren lag er al een basis’.

Sinds een heel aantal jaren is Wessel klant bij CMC. ‘Daar is het gewoon goed geregeld’. Het verzekeren van horecagelegenheden aan het strand wordt door maar weinig verzekeraars gedaan. Wessel: ‘CMC heeft me echt geholpen door mee te denken met de zaken waar ik tegenaanloop als ondernemer. Ook door mee te denken over mogelijke risico’s die ik loop als ondernemer. Je doet het bij CMC niet alleen!

Ik ben verzekerd tegen een gunstige premie en als er schade is, is de begeleiding top! Dat klinkt misschien als een reclamepraatje en eigenlijk is dat het ook! CMC is een jonge dynamische club die de afgelopen jaren flink is gegroeid, een aanrader dus!'

Wil jij ook het beste van CMC ervaren? Bel ons direct!

Klik hier voor meer info over de verkoop van Lunchroom 0318

NIUS Beach House Zandvoort - CMC Verzekeringen Veenendaal

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen