Bij CMC zorgen we goed voor je!

De mensen van CMC

Gerard Oostermeijer, sinds 2018 bij de 'club' en daar zijn we blij mee. Als accountmanager van CMC komt hij bij onze klanten over de vloer en zoekt hij samen met de collega's van de binnendienst naar de beste verzekeringsoplossingen! Vandaag vertelt hij iets meer over wie hij is!

'Ik ben Gerard Oostermeijer, adviseur bij CMC. Ik ben inmiddels drie jaar bij CMC en dat met heel veel plezier. Een mooi, jong, gezellig, enthousiast en dynamisch team waar ik iedere dag mee werk. Dit houdt mij ook jong.

Ik ben veel op pad voor acquisitie voor CMC. Ik luister graag naar de ondernemers en hun wensen en vertel ze hoe onze werkwijze is. Deze is vaak wat afwijkend ten opzichte van dat wat men gewend is. In de meeste gevallen mogen we voor ze aan de slag en kunnen we laten zien dat we echt goed in de materie zitten, echte specialisten zijn. In vrijwel alle gevallen weten we ze positief te verrassen met slimme oplossingen en stevige besparingen. We zien vaak bij ondernemers dat verzekeringen een noodzakelijk kwaad is met te weinig aandacht. Dat snappen we wel. Het is ook niet sexy.

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Gerard Oostermeijer - CMC Verzekeringen

We nemen alles uit handen en zorgen jaarlijks voor een goede update. Zo helpen we de ondernemers maximaal en zijn ze verzekerd van een goed gevoel voor zo min mogelijk geld.  

We maken voor potentieel nieuwe klanten een verzekeringsscan. Dit in begrijpelijke taal en in een kort overzicht. We laten zien wat het nu is, wat het kan worden en geven betrouwbaar advies over de inhoud. Helder en overzichtelijk.

Het kost een uurtje van jouw tijd en een kop koffie. Eenmaal bij CMC zorgen we goed voor je. Iedere keer weer. Voor ons de leuke uitdaging, voor ondernemers snel, betrouwbaar en goed geregeld. Welkom bij CMC!'

Check hier wat we voor je kunnen betekenen

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen