CMC is er voor ons als ondernemer en zoekt naar de beste oplossing!

Klant aan het woord

Ondernemers in optima forma, dat zijn Niels en Rosalie Vermeer. Zij wisten in zeer korte tijd het zeer bekende, maar helaas failliete Uilenbos nieuw leven in te blazen! In 2015 namen zij de bedrijfsexploitatie over en anno 2021 staat er een florerend en prachtig bedrijf, midden in de Lunterse bossen.

Niels en Rosalie hebben beiden een horecaverleden. Niels was actief in de wereld van de wijn en Rosalie heeft veel ervaring in diverse pannenkoekenhuizen. Toen zij in 2015 de mogelijkheid kregen om het Uilenbos over nemen hebben ze dat met beide handen aangepakt. 

‘Vandaag is de lucht was grijs en zijn de bomen kaal, maar toen we hier in september 2015 voor het eerst kwamen, waren we op slag verliefd. De ligging midden in de bossen en de riet gedekte daken van het pand maakten het plaatje compleet’, aldus Niels. Terwijl Rosalie de gehele locatie in kerstsferen brengt praten wij over het Uilenbos 2.0.

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Het Uilenbos - CMC Verzekeringen CMC Bedrijfsmakelaars

Modernisering en nieuwe focus

Direct na de overname dachten Niels en Rosalie na over de nieuwe draai die zij aan het Uilenbos wilden geven. ‘De focus kwam te liggen op kwaliteit en feesten en partijen’, vertelt Niels. ‘Dat was direct een groot succes. Het Uilenbos is een heerlijke plek om je kinderen te laten spelen, terwijl je zelf met een vriend of vriendin gaat lunchen of in de middag een heerlijke rosé besteld’.

Terwijl de zaak zo goed draaide waren Niels en Rosalie al weer druk bezig met nieuwe plannen. De locatie is volledig gemoderniseerd, onder andere door het plaatsen van een geheel nieuwe keuken, de rieten kappen zijn vervangen en in 2020 is er zelfs een volledig nieuwe sfeervolle zaal met binnentuin gerealiseerd. ‘Met deze nieuwe zaal kunnen we bruiloften hier volledig verzorgen. Een koppel kan midden in het bos trouwen, tussen de vogels, in de natuur. Ook is het mogelijk om op onze locatie een dienst te realiseren en uiteraard ook de lunch, het diner en een feestavond. Ondertussen kunnen de jongste gasten zich vermaken in de speeltuin van het Uilenbos. Hoe gaaf is dat, op deze unieke plek!’

Nieuwe speeltuin

Helaas moest ook het Uilenbos in maart 2020 de deuren sluiten. Maar na de heropening werd het gelijk erg druk. Toen de tweede lockdown in het najaar volgende zat het tweetal niet stil. Met lichte trots vertelt Niels: ‘Rosalie heeft zelf een nieuw plan bedacht voor onze speeltuin. Ze kwam met onze kinderen in zoveel in- en outdoor speeltuinen en heeft daar inspiratie opgedaan. De oude speeltuin is vervangen, er is een nieuwe binnenspeeltuin gerealiseerd en de dieren hebben een nieuwe plek op het terrein gekregen!’

Op het moment dat de deuren in mei 2021 weer open konden bleek deze stap en goede zet. Het was erg druk en mensen wisten de weg naar het Uilenbos goed te vinden.

Het Uilenbos - CMC Verzekeringen CMC Bedrijfsmakelaars

Ben gaf ons rust en vertrouwen, is integer en weet waar hij het over heeft. Ben kwam vooral naast ons staan, was er voor ons als ondernemers. Niet voor zichzelf of voor zijn eigen portefeuille. 

 

Het Uilenbos - CMC Verzekeringen CMC Bedrijfsmakelaars

Het Uilenbos en CMC

In 2020 maakten we ook de keuze om over te stappen naar CMC, gaat Niels verder. ‘We kregen te maken met een grote schade door blikseminslag. Bij onze toenmalige tussenpersoon kregen we niet voldoende gehoor. Daarom ben ik in mijn netwerk gaan rondkijken naar andere tussenpersonen. CMC kwam daar heel sterk in naar voren. En tijdens de eerste kennismaking met Ben van CMC voelde het direct goed’. Niels en Rosalie waren gelijk overtuigt dat ze de overstap naar CMC moesten maken. 

‘Ben gaf ons rust en vertrouwen, is integer en weet waar hij het over heeft. Ben kwam vooral naast ons staan, was er voor ons als ondernemers. Niet voor zichzelf of voor zijn eigen portefeuille. Dat zorgde direct voor een vertrouwd gevoel en maakten we direct de overstap naar CMC. Ben probeerde ons niet verzekeringen te verkopen, maar zocht naar de beste oplossing voor ons en onze onderneming. Neem bijvoorbeeld het verzekeren van de vier(!) rieten kappen die deze locatie rijk is. Ook omdat ons bedrijf eigenlijk uit meerdere bedrijven bestaat - zowel de organisatie van bruiloften en feesten, maar ook het pannenkoekenrestaurant met de speeltuin - is de verzekeringsmaterie ingewikkeld. Maar Ben heeft ons geholpen alles op een zo goed mogelijke manier te verzekeren. CMC echt een aanbeveling waard!, besluit Niels ons gesprek.

Zoek je ook een adviseur die naast je staat? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Lees hier alles over de CMC Assurantiescan

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen