CMC geeft mij een mooi en goed gevoel en vertrouwen in de toekomst!

Klant aan het woord

Breed lachend en met een goede koffie - mét bonbon – in de hand word ik ontvangen bij Martin van Sloten. Eigenaar van Van Sloten Sport. Nu al zo’n 9 jaar eigenaar van deze voor Venendalers bekende sportspeciaalzaak. Maar niet zomaar één. Een waar goede materialen en aandacht voor de klant centraal staan. 

Kopen bij Van Sloten is een beleving. Als een klant tijdens ons gesprek nog iets komt ruilen hoor ik hem zeggen dat hij onderdeel van de sportbeleving van de klant wil zijn. En dat is ook het gevoel wat me overvalt als ik om me heen kijk en Martin met passie hoor vertellen over zijn winkel.

En een beleving is het in de winkel. Niet alleen de goede koffie, maar ook de merken vallen op. Hij wil alleen het beste voor zijn klanten, al moet hij het uit Australië halen – zoals de kleding van Lorna Jane. De meterslange testbaan en ook de speciale apparatuur om de schoenen op de juiste manier aan te meten maken het plaatje compleet.

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Martin van Sloten

Winkelen bij Van Sloten is een beleving!

Hij leerde het vak bij Intersport Versteeg en Henzen Sport en sinds 2012 trotse eigenaar van de sportspeciaalzaak in het pand van Zwembad ‘De Vallei’. ‘Op deze plek passeren normaliter zo’n half miljoen mensen per jaar, die dan bijna niet om mijn speciaalzaak heen kunnen. Naast alle gerichte klanten komen er veel vaders en moeders na het brengen van de kids voor zwemles of zwemtraining  vaak even de winkel inlopen voor een nieuwe zwembril. Maar onze core business  blijft het aanmeten van goede hardloop of wandelschoenen.'

Tijdelijke verhuizing

Het was dan ook een flinke schok toen het zwembad vorig jaar Maart moest sluiten i.v.m. covid-maatregelen. De boel moest dicht, dus voor het zwembad een uitgelezen kans om juist nu te verbouwen. Maar wat moest Martin met zijn zaak? ‘Ik appte direct een aantal makelaars uit mijn netwerk en Rien van CMC was de eerste die reageerde. Hij is gelijk voor mij aan de slag gegaan en ik daardoor de volgende dag starten aan de Zandstraat! Dat was geweldig. Hier hebben wij vier maanden tijdelijk kunnen verblijven en zijn afgelopen zomer weer geopend met onze vernieuwd zaak in de centrale hal van Zwembad De Vallei.

CMC Verzekeringen en Van Sloten Sport

Inmiddels ben ik ook klant geworden bij CMC Verzekeringen. En diezelfde ervaring die ik had met mijn tijdelijke locatie aan de Zandstraat had ik ook met mijn verzekeringen. Na ongeluk zocht CMC voor mij uit of ik deze schade nog ergens kon claimen. Verzekerd was ik toen nog helemaal niet via hen. Maar ook nu ik wel mijn bedrijfsverzekeringen bij hen heb ondergebracht zijn mijn ervaringen top! Diane van de claimsafdeling heeft me al geweldig geholpen bij een ingewikkelde zaak’, vertelt hij enthousiast.

Waarom Martin zo blij is met CMC? ‘Ik kan ze bereiken via de app, via telefoon, er wordt snel geschakeld en is er vertrouwen dat mijn zaken in goede handen zijn’. De aandacht die hij voor zijn eigen klanten belangrijk vindt, ziet hij terug bij CMC! En daarnaast vindt hij het belangrijk om zaken te doen binnen het eigen netwerk.

‘Met CMC als (zakelijke) partner zie ik de toekomst wel met vertrouwen tegemoet!’, besluit Martin.

Martin van Sloten

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen