CMC wil alles zo optimaal mogelijk voor de klant geregeld hebben!

Klant aan het woord

Bij WSB laten ze graag zien wat ze doen. Of beter: laten ze zien wat ze in huis hebben. De ruime ontvangsthal is ingericht met diverse producten van hun hand. Bij binnenkomst zegt het mij nog allemaal niets. Gelukkig weet directeur Danny Vanlerberghe mij op een duidelijke en eenvoudige manier uit te leggen waar hij en zijn Nederlandse en Belgische collega’s zich dagelijks mee bezig houden.

Danny vertelt: ‘Vanuit de vestigingen in Utrecht en Wolvertem (Belgi
ë) houden zo’n 40 medewerkers zich bezig met o.a. de verkoop en reparatie van machines voor oppervlakte technieken. Daarnaast geven wij ook specifieke trainingen voor schilders en detailers en doen we allerlei applicatietesten samen met materiaalleveranciers.

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Klanten van CMC Review CMC WSB Utrecht

Tot en met 2006 was WSB een dochter van WAGNER. Daarna werd WSB zelfstandig importeur in de Benelux. Anno 2022 is WSB voornamelijk actief in 3 sectoren, namelijk de bouw, automotive en de industrie. Bij industrie gaat dan vooral om het aanbrengen van afwerking op allerlei ondergronden zoals jachten, keukens, trailers, windmolenparken, en zo verder. Wanneer Danny in een presentatie toelicht waar WSB actief is in de sector industrie, passeren diverse bekende namen de revue: Nooteboom, Scania, Dovy Keukens, Bombardier, Ridley,….. Maar daar blijft het niet bij. ‘De verkoop en dienstverlening richt zich op een tal van oplossingen. Van de afwerking van zonnepanelen en trappen en fietsframes’, legt Danny enthousiast uit. Verder levert WSB ook veel maatwerk wanneer een klant een specifieke vraag heeft. Veelal lopen die contacten via de verffabrikanten. 
 

Naast de verkoop van goederen en het onderhoud hiervan  houdt WSB zich ook bezig met trainingen voor zowel startende als gevorderde schilders. De ervaring van Danny is dat in het schildersvak nog veel gebruik gemaakt wordt van de ‘oude technieken’ met een kwast en de verfrol. ‘Wij leveren apparatuur die sneller de juiste afwerking levert en de schilder meer ergonomie levert in zijn vak. Dus meer rendement en minder lichamelijke kwaaltjes, wat wil je nog meer! Om dat op de goede manier aan te brengen zijn wel de juiste skills nodig, maar dat leren wij onze klanten graag in ons eigen lab. Een schilder kan zich daar volop uitleven op en oefenen met diverse materialen!’, aldus Danny.

Klanten van CMC Review CMC WSB Utrecht

Klanten van CMC Review CMC WSB Utrecht

Ook voor andere toepassingen levert WSB de benodigde apparatuur, zoals voor het aanbrengen van stucwerk, lijmtoepassingen, het schuren en polijsten van auto’s. Tijdens een rondleiding door het ruime pand in Utrecht krijg ik het allemaal te zien, inclusief de oefenruimte waar voertuigen worden binnen gereden om auto’s weer helemaal krasvrij te krijgen!

WSB en CMC

De samenwerking met CMC dateert van 2019. In 2011 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie in Utrecht. Door de uitbreiding in de portefeuille voldeed het toenmalige pand niet meer aan de logistieke behoeften, waardoor er was sprake van vertraging bij de levering van goederen. ‘Om onze klanten tijdig te kunnen blijven voorzien hebben wij onze voorraden uitgebreid. Dat vroeg ook om een groter magazijn’, legt Danny uit. ‘Tot dusver ging alles goed. Maar het verzekeren van dit magazijn bleek een probleem. Via een bekende van ons kwamen we terecht bij Ben Koelewijn van CMC Verzekeringen. Hij bleek alles binnen enkele weken te kunnen regelen en heeft daarna ons gehele verzekeringspakket onder de loep genomen en geoptimaliseerd.

Omdat wij ook een vestiging in België hebben, is er met de verzekeringsmakelaar Xavier Lesseliers in België  een nauwe samenwerking met Ben. Zo verloopt alles zo optimaal mogelijk voor WSB. Mijn ervaring met CMC is dan ook dat zij daar alles voor in het werk stellen. Inmiddels zijn we zover dat we zeggen dat als CMC denkt dat dit het beste voor WSB is, zij dat gewoon moeten doen. CMC denkt goed mee, het team staat altijd voor je klaar en de medewerkers kunnen zich ook inleven in onze specifieke situatie. En dat werkt erg prettig. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking!’.

Helaas had WSB ook al eens te maken met een schade. Over de afwikkeling hiervan door schadebehandelaar Diane Riches van CMC niets anders dan lovende woorden. Diane bijt zich vast in een dossier en ze laat het niet los voordat het goed is afgewikkeld voor de klant!

Ook klant worden van CMC? Neem contact op!

Klanten van CMC Review CMC WSB Utrecht

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen