CMC wintermuts voor meerdere doeleinden geschikt!

Eind januari heeft er voor de leden van Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal een alternatieve activiteit plaats gevonden. Waar we elkaar normaal zouden ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje, was dat dit jaar een ontmoeting in de drive thru van Residence Rhenen.

Alle leden van de BOV konden daar een Take Away diner afhalen en deze thuis verder bereiden. Bij de dinerbox werd de inmiddels welbekende CMC muts weggegeven. Leden van de BOV kregen de vraag deze muts op een originele manier in beeld te brengen. Uiteraard werd hier ook een prijs aan verbonden.
 

Regel het direct

087-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Patrick Heikamp

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

CMC wintermuts voor meerdere doeleinden geschikt!

Na het bestuderen van de inzendingen en na rijp beraad heeft de jury een winnaar bekend gemaakt. Mathijs Prosman van Muurkracht/Kyocera was erg creatief met het gebruiken van de muts als  cloche! Inmiddels heeft hij van de voorzitter een dinerbon van Residence Rhenen overhandigd gekregen. Geniet er van Matthijs!

In samenwerking met Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal biedt CMC je de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantrekkelijke collectieve verzekering. Een aanzienlijke korting op verzekeringsproducten met uitstekende voorwaarden. Lees hierover meer op veenscollectief.nl of bel!

Bel direct

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen