Een warm welkom voor Angela!

De mensen van CMC

Welkom bij CMC! En dat is niet zomaar een welkom. 

Gastvrijheid, beleving en attent staan bovenaan mijn lijstje. 
Voortaan zal ik u begroeten aan de telefoon of op ons kantoor in Veenendaal. 

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Angela Baardman en woon in Veenendaal-Oost. Opgegroeid in het mooie Rhenen. Ik woon nu sinds 3 jaar in Veenendaal met mijn 2 kids. 

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Welkom bij CMC Angela Baardman - CMC

Mijn carrière startte in de horeca. Jaren (bijna 25) gedaan omdat het gewoon 1 van de mooiste beroepen ter wereld is. Gastvrijheid zit dan ook gewoon in mijn bloed. Ik vind het heerlijk om mensen in de watten te leggen. Toch ben ik om mij heen gaan kijken naar iets totaal anders. Mijn leven nu als moeder met 2 kids is toch iets anders dan 10 jaar geleden. Ik wilde meer bij de kinderen kunnen zijn, in ieder geval de avonden. 

Ik heb een paar maanden bij een grote woonwinkel gewerkt om te kijken of dit iets voor mij was. Super spannend, compleet iets anders, alles nieuw. Ik heb dat als erg leuk ervaren! Een sprong ik het diepe. 

En toen kwam CMC op mijn pad. Ja, ook compleet nieuw. Toch heb ik de sprong opnieuw gemaakt en daar heb ik geen spijt van. Ook al begin ik hier helemaal opnieuw, ik heb er zin in! Ik voel mij hier helemaal welkom. Ik ga de receptie verzorgen en help mee met het organiseren van events. 

Dus ik zou zeggen, pak die telefoon of kom gezellig langs! Dan zeg ik: Welkom bij CMC!

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen