'Fijn zo'n jong, kwalitatief en actief team van mensen! Daar laten wij onze verzekeringszaken graag aan over.' 

Klant aan het woord

De warme sfeer komt je direct tegemoet wanneer je het pand van Nilson Beds in Amersfoort binnenstapt. Al jaren zijn zij trouwe klant van CMC en het wordt tijd om daar eens de sfeer te proeven. En nou, die sfeer is zonder meer goed! De grote stalen toegangsdeuren en het vriendelijke welkom zetten direct de toon. Het imposante pand waar Nilson Beds is gevestigd, is zo'n 3 jaar geleden het nieuwe onderkomen geworden van deze slaapspecialisten. 

 

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Nilson Beds review CMC

Het begon allemaal in 2004 in Barneveld, waar Rijndert en Marleen Fluit Nilson Beds vanaf een etage in een bedrijfspand aldaar het beddenbedrijf steeds verder uitbreidden en de basis legden voor wat Nilson Beds anno 2023 is. Niet altijd waren bedden hun business. Vanuit de keukens in Goes, via een baan bij een meubel- en beddenspeciaalzaak in Enter kwam het uiteindelijk tot een eigen onderneming. Daarbij lag de lat direct hoog. Nilson Beds werkt met de mooiste en de beste materialen. 'Daar is Marleen verantwoordelijk voor', vertelt Rijndert trots. 'Zij heeft daar oog voor en dat laat ik dan ook met een gerust hart aan haar over. Mijn ervaring en contacten op het gebied van bedden in combinatie met Marleen haar ervaring in de interieurstyling is de basis voor de producten die wij nu verkopen'.

Zoals gezegd, de lat ligt hoog. In hun showroom is een heuse testruimte gemaakt, een sleeplab, waarbij je uit het zicht van andere klanten de bedden kunt testen. De ruimte bootst de sfeer van een slaapkamer na, door onder andere het verlaagde plafond. Verder is er bij de inrichting en bouw van het pand samenwerking gezocht met diverse (binnenhuis)architecten. En dat zie je! Zo'n 24 slaapkamers werden gecreëerd in de nieuwe showroom. Bijvoorbeeld één in samenwerking met Oger, waarbij de specifieke kenmerken van dit merk zichtbaar zijn in de slaapkamer. Alles klopt in de voorbeeldopstellingen van de slaapkamers in de riante showroom. 

Nilson Beds kent hoofdzakelijk twee varianten bedden: hotelbedden en natural beds. De hotelbedden vind je bijvoorbeeld Het Amstel Hotel en de Van der Valk Hotels. Deze bedden zijn ook voor particuliere klanten beschikbaar. De natural beds bestaan voor 100% uit natuurlijke materialen. Rijndert: 'Onze bedden zijn van Nederlandse makelij. Wij hebben zelf een product ontwikkeld dat gericht is op slaapcomfort. Zo zijn er bedden die volledig geproduceerd zijn met natuurlijke materialen, zoals paardenhaar. Een product wat onder andere zorgt voor de verlaging van de luchtvochtigheid'. 

Nilson Beds review CMC

 

Vraag je je trouwens af waar de naam Nilson vandaan komt? Gewoon heel erg goed gevonden door Marleen en Rijndert! Een Scandinavische familienaam, die goed in het gehoor ligt en helemaal past bij de sfeer en het kwaliteitsniveau van Nilson Beds.

Wij leveren internationaal, vooral ook in Spanje, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland. We hebben een brede klantengroep van particulieren tot hotels, maar ook agenten in het buitenland en binnenhuis architecten die een goed bed zoeken voor hun klanten'. Bekende namen als Monique des Bouvrie, Marcel Wolterinck en Remy Meijers hebben samen met hun klanten de weg naar Nilson Beds wel gevonden.

Rijndert en Marleen verkopen niet alleen bedden, maar een totaalproduct: ook de matrassen, toppers, kussens, dekbedden en bedlinnen. 'Ons bedlinnen wordt geproduceerd in Italië en is gemaakt van 100% Egyptisch katoen. Dat is een manier van produceren waarbij lange draden worden gemaakt van katoen van de eerste pluk. Dit zorgt voor extra zacht bedlinnen en dus veel comfort'.

Hoewel al deze luxe wellicht het idee oproept dat hier ook een flink prijskaartje aan zit, is Nilson Beds zeer concurrerend in de markt van luxe en exclusieve bedden. Voor vergelijkbare bedden bij concurrenten betaalt de consument 
vaak een hoger bedrag.

CMC en Nilson

Verzekeren is nodig, ook als beddenspeciaalzaak, maar het is absoluut niet iets waar Rijndert en Marleen blij van worden. Rijndert: 'Ben Koelewijn van CMC gelukkig wel! Dat niet alleen, hij weet ook nog eens waar hij het over heeft. Want ons verzekeringspakket zag er niet goed uit, bleek uit een scan van Ben. Dankzij hem weten we nu zeker dat het wel goed geregeld is. De samenwerking met Ben en het team CMC is zo prettig omdat ze meedenken, to the point zijn en dat alles tegen goede premies. Ook na een onderhoudsgesprek of bij vragen is de opvolging goed en krijgen we snel reactie. Daarnaast heb ik niet het gevoel dat ik op mijn nek gezeten wordt. Ze zijn aanwezig wanneer je ze nodig hebt. Fijn zo'n jong, kwalitatief en actief team van mensen! Daar laten wij onze verzekeringszaken graag aan over.' 

Ook jouw verzekeringszaken overlaten aan CMC? Neem contact op!

Nilson Beds review CMC

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen