Goed verzekerd op reis!

 

Lekker de piste op of liever ontspannen aan het strand? Waar je ook kiest voor deze kerstvakantie, zorg ervoor dat je goed voorbereid op reis gaat. We zetten de belangrijkste punten voor je op een rij:

Voorbereiding is alles: check je polis!
Voordat je op reis gaat, is het essentieel om je polis te controleren! Zijn alle rubrieken die voor jou belangrijk zijn, voldoende verzekerd? Is de annuleringsdekking toereikend, of overweeg je deze te verhogen? CMC staat klaar om samen met jou een kritische blik te werpen op je verzekeringspolis.

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Verlies en diefstal
Bij verlies of diefstal direct aangifte doen bij de gemeente of de lokale politie.  Als diefstal of verlies heeft plaatsgevonden in je hotel, vakantiewoning of tijdens vervoer dan dien je hiervan ook melding te maken bij de directie of vervoersorganisatie.

Let op: vereiste is wel dat je de nodige voorzorgsmaatregelen neemt om diefstal te voorkomen!   

Ziekenhuisopname
Vindt er tijdens een vakantiereis een ziekenhuisopname plaats, dan moet er direct contact opgenomen worden met de zorgverzekeraar of de alarmcentrale van de zorgverzekeraar. Zij zullen dan indien nodig contact opnemen met de reisverzekeraar.

Eerder naar huis?
Is het noodzakelijk dat je eerder naar huis moet? Bel ook dan het noodnummer van de verzekeraar. Zij kunnen met je meedenken hoe je het snelst en voordeligst weer naar huis komt. CMC zal je bij thuiskomst helpen met het claimen van gemaakt kosten.

Samenvattend

  • Check je polis
  • Heb de alarmnummers van je zorg- en reisverzekeraar bij de hand
  • Vergeet geen aangifte te doen bij verlies en diefstal
  • Bel CMC bij vragen: 0318-501000

Contact met onze schadeafdeling? Klik hier!

Skiën met kinderen

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen