'Gooi maar bij mij over de schutting, dan zoek ik het uit!'

De mensen van CMC

Ik breng het label “Verzekeringen” graag wat meer onder de aandacht. Velen kennen CMC van de bedrijfsmakelaardij. De groene borden langs de weg en op bedrijfspanden. Maar een groot en belangrijk onderdeel van de CMC groep is het blauwe label Verzekeringen. En.... daar mag ik voor werken! Mijn naam is Marijke van de Haar en sinds twee-en-half jaar verzekeringsadviseur bij CMC vooral voor bedrijven. De slager, de machinefabriek, de ZZP-er die schildert, het ICT-bedrijf. Allemaal ondernemers met verschillende risico’s en daardoor verschillende verzekeringsbehoeften.

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Marijke van der Haar - CMC Verzekeringen

Vanuit de binnendienst en als ondersteuner van de buitendienst neem ik de ondernemer het liefst zoveel mogelijk werk uit handen. Ik zeg regelmatig tegen klanten: 'gooi maar bij mij over de schutting, dan zoek ik het uit!'

Het klantencontact en het vertrouwen dat ik krijg, geeft mij veel voldoening en energie. Ik vind het leuk om een band op te bouwen en houd van korte lijntjes en begrijpelijke taal. Mijn dagen zitten altijd lekker vol en zijn zeer afwisselend. Ik hou van die diversiteit en ad-hoc uitzoek werk. Je bent in dit vak ook nooit uitgeleerd. Bovendien heb ik erg leuke collega’s en hebben we regelmatig schik! CMC is een prachtige club! Kortom ik heb het erg naar mijn zin!

Naast de 4 CMC dagen vul ik mijn dagen met mijn gezin met 2 zonen, zwem ik graag en wandel ik liefst in de bossen in mijn “achtertuin”. Wat wonen we hier toch mooi! Ik ben een echte Veense en zal nooit het Veen vrijwillig definitief verlaten. 

Wil je dat ik het voor je uitzoek?  Bel of mail mij gerust! Leuk!

Neem direct contact op met Marijke

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen