Het belang van goed verzekeren


GOED / SNEL / GOEDKOOP.
Je mag er twee kiezen. Wil je het snel en goedkoop, dan zal het waarschijnlijk niet goed zijn. Wil je het goed en snel, dan zal het niet goedkoop zijn. Wil je het goed en goedkoop, dan zal het niet snel zijn.

Wij zien deze uitspraak de laatste tijd steeds vaker voorbij komen. Het geldt vrijwel voor elke uitgave, dus ook voor jouw verzekeringen. Welke twee heb jij gekozen bij het afsluiten van je verzekeringen? En welke vind jij het belangrijkste? Vanuit ons perspectief is de toegevoegde waarde van een tussenpersoon dat je niet hoeft te kiezen, maar alle drie de factoren kunt hebben.

 

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Het belang van goed verzekeren

Verzekeringen moeten je zekerheid bieden op het momenten dat je het echt nodig hebt. Het is dus erg belangrijk dat deze goed aansluiten op jouw onderneming. Vooral bij de aansprakelijkheidsverzekering, waar wordt vastgelegd welke werkzaamheden worden verricht. Op het moment dat dit niet klopt, kan het zijn dat er bij schade geen dekking is.

Weet jij of jou verzekeringen goed aansluiten?

Als ondernemer wil je natuurlijk ook graag dat zaken snel geregeld worden. Je wilt je vooral bezig houden met jouw passie, jouw onderneming. Zelf de zakelijke verzekeringen uitzoeken en alle risico’s inventariseren kan een hoop tijd kosten. Gelukkig kun je dit uitbesteden om een hoop tijd te besparen. Zo houd je ruimte over voor de twee andere keuzes.

Als laatste is het natuurlijk prettig om niet meer te betalen dan nodig. Dit weegt zeker de laatste maanden steeds zwaarder voor ondernemers, waar de energiekosten nog altijd hoog zijn. Een goed marktonderzoek kan dan uitkomst bieden. In tegenstelling tot banken of andere financiële instellingen, die enkel hun eigen producten kunnen aanbieden, hebben tussenpersonen vaak meerdere partijen waar zij een aanbod kunnen realiseren.

Het liefst wil je natuurlijk van alle drie de aspecten kunnen profiteren. De gevolgen van de verkeerde (soms onbewuste) keuze kunnen bij verzekeringen groot zijn. Je weet pas wat je er aan hebt op het moment dat er schade is. Bij verzekeringen is het daarom soms lastig om te weten welke van de hierboven genoemde keuzes je hebt gemaakt. Wij raden daarom elke ondernemer aan de verzekeringen 1 keer per jaar door te nemen met een onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Het belang van goed verzekeren

Mocht je nog geen adviseur hebben, of op zoek zijn naar een second opinion, neem dan vooral contact op!

Bij CMC houden we van korte lijnen. Onze collega Marnix helpt je graag verder via 06-38202862 of marnix@cmc.nl

Klik hier en mail direct

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen