'Hier werken we met een mooi team mensen aan het verder uitbouwen van CMC!'

De mensen van CMC

Nu één van de eigenaren van CMC, maar in 2006 begon hij als commercieel medewerker binnendienst bij CMC Assurantie & Advies, toen nog gevestigd in Nijkerk. 15 jaar later is er veel veranderd. Daarom vertelt Ben er wat over:

'In november 2006 begon ik als commercieel medewerker binnendienst, waarbij ik me ook met schadebehandeling bezig hield.  Al vrij snel ben ik 'naar buiten gegaan' als adviseur buitendienst. En anno 2021 mag ik één van de gelukkige eigenaren zijn van CMC. Samen met mijn compagnon Rien werken we met een mooi team mensen aan het verder uitbouwen van CMC. Dat doen we op alle gebieden waar we ons mee bezighouden en over de verschillende vestigingen die we hebben. Ikzelf bemoei me elke dag met de aansturing van onze verzekerings- en pensioentakken.

Wat ik zo mooi vind aan mijn werk is dat onze klanten ons vertrouwen en het ons gunnen om (complexe) verzekeringsvraagstukken aan ons toe te vertrouwen. Ik zeg vaak dat we een ‘prachtig vak hebben’, maar dat meen ik ook. Elke dag weer nadenken over verzekeringsoplossingen voor onze cliënten, en dat ook nog eens doen met een mooie enthousiaste club mensen, maakt dat ik elke dag met een grote glimlach vanuit Spakenburg naar ’t Veen rijd!

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Ben Koelewijn - CMC Verzekeringen

Maar voordat ik naar 't Veen rijd, is er al het een en ander gebeurd. Ik ben een vroege vogel, dus meestal zijn er voor dag en dauw al wat mails weg gewerkt. Om 7 uur ontwaakt huize Koelewijn verder en vertrek zo rond 8 uur richting Veenendaal. Overdag heb ik vaak een volle agenda met allerlei gesprekken met onder andere collega’s, klanten en verzekeraars. Ik ben dus veel onderweg. ’s Avonds probeer ik op tijd aan tafel te zitten bij mn mooie gezin, die kunnen er ook niets aan doen dat ik druk ben. In de avond ben ik er voor mijn gezin (ik heb 3 kids, dus dan is het spitsuur in huize Koelewijn). Al komt het echt nog wel eens voor dat ik ’s avonds nog een businessbijeenkomst en/of een vergadering heb.

En verder? Ik gun iedereen CMC! Niet alleen om er klant te zijn, maar ook om er te werken. Vraag maar eens na bij collega’s en klanten 😊.

Heb je een vraag voor Ben? Stel die hier!

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen