Klant aan het woord…

Klant aan het woord

Vertrouwen is heel belangrijk!

Op een woensdagmorgen mochten wij langs komen bij Wim van Beek van G. van Beek Kolen en olie. Wim is al een aantal jaar klant van CMC Assurantie & Advies. Wij waren benieuwd waarom Wim voor CMC heeft gekozen en hoe hij het ervaart.

Regel het direct

Stuur een e-mail

Of bel met één van onze medewerkers

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Maandag t/m vrijdag, 08:00 - 17:30 uur

beek-kolen-en-olie_logo_groot_0.jpg

CMC zet graag een stapje extra, waar anderen het af laten weten

De ervaringen van Wim

Voordat hij verzekerd was via CMC had hij geen goede ervaringen met verzekeraars en was het vertrouwen een beetje kwijt. Wim zegt hierover: Mijn oude verzekering gaf me een gevoel dat ik voor de gek werd gehouden. Afspraken die ik gemaakt had werden niet meer nagekomen. Zo zou er minimaal één keer per jaar iemand langskomen maar dit gebeurde na verloop van tijd niet meer. Daarbovenop werd de premie die ik betaalde steeds hoger terwijl mijn dekking hetzelfde bleef. En de zakelijke vragen die ik had konden zij niet beantwoorden. Al met al voelde ik me voor de gek gehouden’.

Deze slechte ervaring met zijn oude verzekeringsmaatschappij zorgde ervoor dat Wim in gesprek ging met Ben Koelewijn van CMC Assurantie & Advies. Tijdens een borrel bij DOVO ontmoetten zij elkaar en vertelde Wim hij over zijn ervaringen met verzekeringsmaatschappijen. Wim: 'Ik had een duidelijk beeld wat ik van een verzekeraar verwachtte en van Ben begreep ik dat CMC hierin een positeve rol zou kunnen spelen'. De volgende maandag zaten beide heren met elkaar om te bespreken wat CMC precies voor Van Beek Kolen en Olie zou kunnen betekenen. Dit gesprek zorgde ervoor dat Wim van Beek uiteindelijk de overstap naar CMC maakte.

Is Wim tevreden met CMC? 

‘CMC is super, echt super! Ik ben gewoon een simpele ondernemer die goed weet wat ik verkoop. Verzekeringen daar heb ik geen verstand van en dat wil ik zo laten. CMC helpt bij vragen en ik vertrouw erop dat CMC dat goed doet. De grootste kracht die CMC heeft is doorzetten. Ze zetten alles op alles om iets voor je voor elkaar te krijgen. Ze denken met je mee en maken tijd voor je. Alle afspraken die gemaakt zijn worden altijd nagekomen en ik vertrouw CMC dat alles wat ik bij ze neerleg goed gedaan wordt. Dat mijn premie omlaag gegaan is is een leuke bijkomstigheid. Maar het belangrijkste vind ik dat ik kan vertrouwen op CMC’.

Wim beveelt CMC Assurantie & Advies graag aan bij andere ondernemers: 'CMC zet graag een stapje extra, waar anderen het af laten weten'. 

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen