Klant aan het woord…

Klant aan het woord

Movi Performance Gym is meer dan een ‘gewone’ sportschool. Wij zijn gericht op een gezonde levensstijl. Dat doen we door middel van een persoonlijke begeleiding op gebied van voeding en training. En onze aanpak werkt: ‘er zijn sportscholen in de omgeving die leden doorsturen naar ons. En zelfs personal trainers hebben de weg naar Movi Performance Gym gevonden’.

Kevin en Gertjan zijn de personal trainers, ook wel de coaches genoemd. Naast individuele begeleidingen bieden de coaches ook begeleiding voor MKB’ers, om ziekteverzuim van personeel beheersbaar te maken. Dit noemen we Movi Corporate.

Gertjan en Kevin kwamen via CMC Bedrijfsmakelaars in contact met verzekeringspoot van de CMC Groep. ‘Het pand aan de Storkstraat huren we door bemiddeling van de makelaars van CMC’.

De keuze voor CMC Assurantie en Advies na de samenwerking via CMC Bedrijfsmakelaars lijkt een logische keuze. De twee labels zijn ook zeker een verlengstuk van elkaar: de lijnen zijn kort, snelle reacties op vragen, afspraak = afspraak en een goede prijs kwaliteit verhouding kenmerken ook de werkwijze van Assurantie & Advies.

Zaterdag 6 januari heeft Movi Performance het pand aan de Storkstraat groots geopend!
Wij bedanken Movi Performance Gym voor het vertrouwen in de CMC Groep.

Ook premie besparen op uw verzekering?

Maak direct een afspraak voor een geheel vrijblijvende assurantiescan

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen