Klant aan het woord…

Klant aan het woord

Michel Hauser was op zoek naar een locatie voor zijn nieuwe ‘Barista Cafe Veenendaal’ toen hij in contact kwam met CMC Bedrijfsmakelaars. Het pand aan het Thoomseplein trok zijn aandacht en sinds 12 november is daar Barista Cafe Veenendaal gevestigd. 

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Barista%20Cafe%20Veenendaal.JPG

Barista Cafe is in 2009 als een klein koffiezaakje begonnen in Alphen aan de Rijn. Na bijna 10 jaar zijn er al 23 vestigingen geopend, waarvan Veenendaal op 12 november jl.

Genieten van ambachtelijk gemaakte koffie en samenkomen in een huiselijke sfeer, dat is waar Barista Cafe voor staat. Het  koffie concept biedt een plek om te onthaasten onder het genot van een goede kop koffie, huisgemaakt gebak, verse sandwiches, borrelhapjes en smoothies. Ze bieden  de klanten ook de mogelijkheid om zelf een mooie latte art te schenken, door middel van een koffieworkshop.

Michel: ‘Nadat ik via CMC Bedrijfsmakelaars het pand had geregeld, werd mij voorgesteld om bij CMC Assurantie & Advies de bedrijfsverzekeringen van Barista Cafe Veenendaal onder te brengen. Als ondernemer moet je een bedrijfsverzekering hebben. Ik ben met diverse aanbieders in gesprek gegaan, echter heb ik voor CMC gekozen. Ik vond het belangrijk om met een lokale partner in zee te gaan en daarnaast komt CMC professioneel en deskundig over.’

download.jpg

CMC staat voor professionaliteit, deskundigheid zonder daarbij het persoonlijke contact uit het oog te verliezen

 

 

Tot op heden heeft Michel gelukkig nog geen schades hoeven te melden, maar over het regelen van zijn nieuwe polissen is hij in ieder geval heel tevreden: ‘De betreffende heren hebben een pakket samengesteld die past bij mijn wensen, daarnaast ben ik goed geadviseerd. CMC betekent voor mij  professionaliteit, deskundigheid zonder daarbij het persoonlijke contact uit het oog te verliezen'.

Meer weten over Barista Cafe Veenendaal, ga dan naar www.baristacafe.nl

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen