Klant aan het woord…

Klant aan het woord

Van Dijk Groenvoorzieningen BV

Van Dijk Groenvoorzieningen BV is sinds een paar maanden klant bij CMC. Via Gerard Oostermeijer van CMC kwam hij in aanraking met de CMC Assurantiescan. Tijd voor een nadere kennismaking.

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Dijk_0.png

CMC heeft korte lijnen, kent een persoonlijke benadering, is duidelijk en heeft een 'Veense' insteek. Echt een aanrader. (Dick van Dam)

DGA Dick van Dam is al 29 jaar werkzaam bij Van Dijk Groenvoorzieningen. Hij begon daar in de jaren ’90 als hovenier en werd achtereenvolgens voorman en projectleider totdat hij in 2003 de aandelen van het bedrijf overnam. Inmiddels bestaat het bedrijf uit 30 vaste personeelsleden en in het (drukke) onderhoudsseizoen huren ze mensen in. ‘Van Dijk voert projecten uit in de planvoorbereiding de  aanleg en het onderhoud. Wij doen dit voor gemeenten, ziekenhuizen, VvE’s, wegenbouwers, bedrijven en particulieren’, legt Van Dam uit.

Recent veranderde het groenbedrijf dus van intermediair. Dick vertelt: ‘Omdat voorgaande verzekering leverancier niet meer aansloot op onze wensen en wij op zoek waren naar meer persoonlijke binding. Het kennismakingsgesprek van Gerard en Ben met Wilma - die onze verzekeringen beheert - en ik was positief. Met name over de persoonlijke benadering met zakelijke belangen goed in het oog te hebben. Het vervolg is goed opgepakt met de scan en ook het aansluitende vervolg gesprek gaf ons de doorslag om te kiezen voor CMC.’

Van Dijk Groenvoorzieningen is lid van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal en dit lidmaatschap leverde het groenbedrijf in ieder geval een korting van 10% op via het Veens Collectief.

Meer weten over Van Dijk Groenvoorzieningen? Klik dan hier om naar de website te gaan.

Geïnteresseerd in het Veens Collectief? Daarover informeren wij u graag via de website www.veenscollectief.nl

BOV%20logo.png

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen