Met CMC is het fijn samenwerken; persoonlijk contact en korte lijnen!

Klant aan het woord


Als tussenpersoon voor bedrijfsverzekeringen heb je een divers klantenbestand. Dat bleek vandaag wel weer!

Aan de Leusderweg, vlak bij het centrum van Amersfoort had ik een afspraak met Joey Mercuur. Al gaat er bij zijn naam niet direct een belletje rinkelen, het werk van zijn hand had ik onbewust al eens gezien! Joey is namelijk patissier. Een vak om je vingers bij af te likken, want Joey maakt de mooiste en de lekkerste taarten! En dat zijn er meer opgevallen, want op televisie zijn de bruidstaarten van Joey al meer dan eens voorbij gekomen.

 

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

 

Joey Mercuur CMC Verzekeringen review

 

Joey neemt geen genoeg met enkel een mooie taart: de taart moet zowel van de buiten- als de binnenkant helemaal kloppen. ‘Daarom werk ik ook alleen met de allerbeste ingrediënten en ik doe daar geen concessies in.

Het begon allemaal in 1988, vertelt Joey mij. Aan de Bloemendalsestraat werd veel werk van Joey gemaakt. Hij leerde het vak van zijn vader, die hij eerst hielp met de afwas. Joey deed ervaring op tijdens zijn werk bij het Amstel Hof, de Mariënhof, maar ook tijdens reizen naar Australië en Engeland. ‘Op mijn 24e was het dan eindelijk zover’, vertelt Joey. ‘Ik startte mijn eigen bedrijf. Nu vele jaren later mag ik mijzelf patissier noemen. Een vak waar veel finesse voor vereist is. Het moet gewoon goed zijn. Zeker waar het gaat om de bruidstaarten; mensen verwachten een WOW-gevoel op deze speciale dag’. Joey neemt geen genoeg met enkel een mooie taart: de taart moet zowel van de buiten- als de binnenkant helemaal kloppen. ‘Daarom werk ik ook alleen met de allerbeste ingrediënten en ik doe daar geen concessies in. Ik werk met een klein assortiment, waardoor ik die kwaliteit kan waarborgen. Want ja, ik ben nu eenmaal een perfectionist!’, zegt Joey glimlachend.

‘Het mooie aan mijn werk is dat ik iets unieks probeer te maken, dat geheel naar de wens van de klant is. Ik heb inmiddels een aardig portfolio opgebouwd van de taarten die ik tot nu toe heb gemaakt. Een bruidspaar kan zo inspiratie op doen, maar uiteindelijk maak ik alles naar de wens van de klant’. Joey maakt zelfs de kleuren op maat wanneer een bruidspaar een specifieke wens heeft! Maar bij een bruidstaart blijft het niet, want als het moet vult hij een hele tafel met zijn creaties, de zogenoemde sweet table! Naast het maken van bruidstaarten, levert Joey ook horeca ondernemingen, levert hij werk aan zo’n 20 trouwlocaties, maar ook maakt hij op bestelling taarten of gebak voor particulieren.

En over die Bloemendalsestraat, daar zit hij al 3 jaar niet meer. Hoe sfeervol de omgeving ook was, hij groeide daar uit zijn jasje. Daarom maakte hij de overstap naar de locatie aan de Leusderweg. Een veel professionelere plek, waar ook het idee ontstond om een winkel te beginnen. Helaas viel dat plan door corona in het water. Op de nieuwe locatie ontstond ook de naam Mercuur Patisserie en het nieuwe logo.

 CMC en Mercuur Patisserie
Over hoe Joey met CMC in contact kwam vertelt hij dit: ‘Mijn verzekeringen had ik elders lopen waar ik niet te tevreden over was. Ik werd door een vriend getipt over CMC en zo kwam ik in contact met Ben. Hij is een prettig persoon om mee samen te werken en de lijnen met zijn collega’s zijn ook kort. Wanneer ik contact opneem word ik altijd snel teruggebeld. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar ik was wel anders gewend. De persoonlijke contacten met CMC zijn voor mij een fijne manier van samenwerken. Helaas kreeg ik te maken met schade, maar die werd door CMC vlot uitbetaald, zodat ik weer snel verder kon met waar ík goed in ben!’

Ook klant worden van CMC? Bel direct voor een afspraak.

Op zoek naar meer werk van Joey? Klik hier

Joey Mercuur Mercuur Patisserie CMC Verzekeringen review

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen