Op zakenreis: hoe verzeker je dat eigenlijk?

Informatie

Zakendoen beperkt zich al lange tijd niet meer tot Nederland en Europa. Ook verre bestemmingen als India, de Verenigde Staten of Singapore worden steeds vaker uitgekozen om internationaal te ondernemen.

Het regelen van een particuliere reisverzekering zit vaak wel in ons systeem. Maar hoe zit dat bij een zakelijke reis? En weet u dat de risico’s van een zakelijke reis veelal niet zijn meeverzekerd op een particuliere reisverzekering?

Zakelijke reizen brengen naast alledaagse risico’s als diefstal en verlies van bagage ook een financieel risico met zich mee. Niet alleen uzelf of uw reizende medewerker kan uitvallen, maar het niet doorgaan van de zakenreis kan ook grote gevolgen hebben voor uw onderneming. En dat risico is niet meeverzekerd op een particuliere reisverzekering.

Zijn er binnen uw bedrijf meerdere medewerkers die zakelijke reizen afleggen? Dan is misschien een collectieve zakelijke reisverzekering iets voor u. En gaat u af en toe voor zaken naar het buitenland? Dan kan een kortlopende zakenreisverzekering voor u een geschikte oplossing zijn.

De zakenreis is dus op verschillende manieren te verzekeren. Wilt u er meer over weten? Of wilt u weten of het afdekken van de risico’s van een zakenreis voor u aan te bevelen is? Neem dan contact op met onze collega’s. Zijn kunnen u op maat adviseren.

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen