Twee nieuwe gezichten bij CMC Assurantie & Advies!


Sinds de zomer heeft CMC Assurantie & Advies er twee nieuwe collega's bij: Kirsten Zuidema en Sanne Schoeman. Hoewel, Kirsten begon vorig jaar bij ons als stagiaire, dus helemaal 'nieuw' is ze niet meer...

Regel het direct

087-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Patrick Heikamp

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Collage%20Sanne%20en%20Kirsten%20(002).jpg

 

Mijn stage periode zit erop! Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding Financial services management. In dit laatste schooljaar zal ik gaan beginnen aan mijn afstuderen. Ik vind het leuk om tijdens de studie mijn kennis in de praktijk te kunnen brengen. CMC heeft mij een mooie kans geboden om naast mijn studie werkzaam te zijn binnen de CMC Groep. Ik ga het assurantieteam ondersteunen als commercieel medewerker.
Kirsten
 


Ik ben Sanne Schoeman geboren en getogen in Veenendaal en momenteel woonachtig in Elst. Sinds augustus ben ik werkzaam bij CMC Assurantie & Advies als relatiebeheerder, dit zal ik voornamelijk doen voor onze nieuwe relaties. Naast het geven van een duidelijk beeld van de risico’s, is het altijd weer een uitdaging om een premiebesparingsplan te realiseren. Hierdoor ga ik dagelijks met veel passie aan het werk. CMC Groep is een dynamische organisatie waarbij onze relaties door mij en mijn enthousiaste collega’s verder worden geholpen.
Sanne

 

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen