'Wat ze bij CMC beloven wordt ook echt waargemaakt!'

Klant aan het woord

Op een frisse ochtend in juni - de eerste warme zomerdagen lagen net achter ons - stapte ik in Woudenberg de studio van Rene Kalle binnen. Direct gelegen naast de N226, die dwars door de dorpskern loopt. Een mooie opvallende plek, te midden van diverse plaatselijke winkeliers. Het kan niet missen. Grote letters op de gevel van het pand verklappen waar ik moet zijn: BE ACTIVE & FIT.

Rene zit al op me te wachten, achterin zijn professionele en kleinschalige personal trainingsstudio. We starten met een kopje koffie en al snel gaat het gesprek over hoe het eigenlijk begon met Be Active & Fit.

Rene startte zijn carrière als vrachtwagenmonteur, maar begon steeds vaker na te denken over een switch. ‘Ik vond mijn werk erg leuk, maar vroeg me af of ik dit wel de rest van mijn leven zou willen doen. Naast mijn werk was sporten mijn passie. Dus voelde het als een gemiste kans om hier niet iets mee te gaan doen. De volgende stap was om te kijken hoe ik van mijn passie ook een onderneming kon maken’. Sportief gezien is Rene breed georiënteerd: van kickboksen tot mountainbiken, van alles krijgt hij energie. Uiteindelijk koos hij voor een fitnessopleiding specifiek gericht op personal training.

 

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Klant aan het woord - Be Active & Fit - CMC Verzekeringen

Door mee te denken op het gebied van levensstijl en voeding kan hij het verschil maken.

In een schuur op het platteland opende Rene ongeveer 1,5 jaar geleden de deuren van zijn eigen sportstudio. Eerst voor bekenden, maar al snel werd de klantenkring groter en moest hij op zoek naar een andere ruimte. Die vond hij aan de Voorstraat in Woudenberg. Een plek waar hij zijn passie verder kan uitbreiden.

Rene: ‘Ik wil hier mijn klanten geborgenheid bieden. Niet iedereen houdt ervan om in een grote sportschool of in de buitenlucht te sporten. Op deze plek ontvang ik bijvoorbeeld veel ondernemers die ik een plek bied om te ontstressen. Maar ik bied meer dan gewichten heffen en spierkracht opbouwen. Mentale fitheid en voeding zijn
op z’n minst zo belangrijk. Coaching is dan ook een essentieel onderdeel van mijn personal training’. Door mee te denken op het gebied van levensstijl en voeding kan hij het verschil maken. ‘Maar we begeleiden ook klanten intensiever op dat gebied, mocht dat wenselijk zijn. Voor uitgebreid voedingsadvies kan je terecht bij mijn vrouw Joanne, die binnen het bedrijf werkt als gewichtsconsulent’.

Begeleid fitness is ook een van de diensten die hij aanbiedt. Dat is sporten in kleine groepjes van max. 4 personen, waardoor er nog voldoende ruimte overblijft voor persoonlijke begeleiding.

Niet alleen voor zijn klanten wil hij het goed voor elkaar hebben. ‘Ook mijn verzekeringen wil ik goed geregeld hebben’, aldus Rene. ‘Ben Koelewijn ken ik al jaren, we spelen samen in hetzelfde zaalvoetbalteam. De keuze voor CMC Verzekeringen leek dan ook een logische, maar toch voelde ik mij op geen enkele manier verplicht deze stap te maken’.

Van deze stap heeft hij overigens geen tel spijt: een aantal schades in de privésfeer waren al naar volle tevredenheid opgelost. Maar ook in het aanvraagtraject voor mijn zakelijke verzekeringen was hij blij verrast: ‘ ik kon iedere vraag droppen en wist dat het professioneel opgelost zou worden. Ook voor moeilijk verzekerbare zaken werd een oplossing gezocht. En die update tussendoor, die was echt geweldig. Ik wist meteen waar ik aan toe was. Bij CMC is afspraak ook echt afspraak!’

Rene geeft aan dat hij van verzekeren weinig kaas heeft gegeten. 'Daarom is het zo fijn dat ik alles in vertrouwen los kan laten. Want wat ze beloven wordt ook echt waargemaakt’, besluit Rene.

Klik hier om meer te weten over onze vrijblijvende CMC Assurantiescan

Klant aan het woord - Be Active & Fit - CMC Verzekeringen

Het zo fijn dat ik alles in vertrouwen los kan laten. Want wat ze beloven wordt ook echt waargemaakt!

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen