Welkom Dorinda!

De mensen van CMC

CMC Verzekeringen heeft sinds vorige week een nieuwe stagiaire! Haar naam is Dorinda Kranenburg.
Dorinda, van harte welkom bij CMC en we wensen je een leerzame periode toe!

Dorinda stelt zichzelf even voor:

Hoi allemaal. Ik ben Dorinda, 21 jaar en ik woon in Ede. Momenteel volg ik de studie bedrijfskunde aan de Christelijke Hogeschool Ede. Op het moment zit ik in mijn laatste jaar en dit betekent: afstuderen! Wat ontzettend gaaf dat ik dit mag doen bij CMC. Tot en met eind mei 2022 zal ik mij bezighouden met een marketing/communicatieplan voor CMC Verzekeringen. 

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Dorinda Kranenburg - CMC Verzekeringen - stage

Ik weet nog niet precies wat ik na mijn studie ga doen. Wel weet ik dat makelaardij mijn interesse heeft, maar het lijkt mij ook leuk om iets met auto’s te doen. Bijvoorbeeld in de verkoop. Daarnaast vind ik ondernemen een prachtig vak. Momenteel heb ik nog geen onderneming, maar dit lijkt mij een mooi doel voor in de toekomst. 

Ik sluit dit bericht af door nog wat over mijn hobby’s te vertellen. Ik vind het ontzettend leuk om bezig te zijn met interieur, om af te spreken met vrienden (ik houd van gezelligheid), te wandelen in de natuur en om mooie reizen te maken. Indien je vragen hebt over mijn opdracht, of ideeën hebt over marketing/communicatie die je met mij wil delen, Ik ben maandag, dinsdag en vrijdag op kantoor, dus voel je vrij om mij aan te spreken! Daarnaast kun je mij mailen op mijn adres, klik daarvoor hier

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen