Werken bij CMC is een ervaring die ik iedereen gun!

Vandaag het woord aan Sanne. Al weer een aantal jaren aan het werk bij ons blauwe label CMC Verzekeringen. Benieuwd hoe haar dagen eruit zien? Lees dan even verder:

Bijna alweer twee jaar geleden begon ik zelf met werken bij CMC. Een warm welkom, dat is wat ik me herinner. Kennismaken met collega’s, relaties en maatschappijen. Het viel me direct op dat iedereen erg open en behulpzaam was! Het is bijzonder hoe hecht ik met collega’s ben geworden.

 

Regel het direct

087-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Patrick Heikamp

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Sanne Schoeman - CMC Verzekeringen

Werken bij CMC is een ervaring die ik iedereen gun!

Ik ontwikkelde mezelf met behulp van trainingen, tools en vaardigheden tot relatiebeheerder, het meeste voor de nieuwe klanten binnen CMC. Sinds kort heb ik er  een nieuwe functie bij! Tegenwoordig help ik relaties ook bij schades.  

Het leuke aan relatiebeheerder zijn is dat je elke keer weer kan verdiepen in de werkzaamheden van een bepaald bedrijf en welke verzekeringsopties daar het beste bij passen. Ook is het leuk om je vast te bijten in een bepaald onderwerp waar je het beste voor de klant eruit kunt halen. Waar ik ook veel voldoening uit haal op mijn dag is het klantcontact en de leuke contacten welke ik heb gemaakt met de verzekeringsmaatschappijen. Dit alles bij elkaar maakt dat ik elke keer weer zin heb in mijn werk.  

Schade melden? Polis wijzigen? Mail Sanne!

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen