Wie zijn de mensen van CMC?

De mensen van CMC

Veel van onze collega's heeft u misschien nog nooit gezien of gesproken. Tijd om nog eens iedereen opnieuw aan u voor te stellen.

Maak vandaag (opnieuw) kennis met Diane Riches. Al bijna 12 jaar een fijne collega binnen het team van CMC Verzekeringen, en al weer een heel tijdje als claimbehandelaar! Het woord is aan haar: 

Regel het direct

Patrick Heikamp - CMC Verzekeringen

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Diane Riches

Hoi, mijn naam is Diane Riches! Met veel plezier ben ik al weer meer dan 10 jaar werkzaam voor CMC; de laatste 5 jaar als claimbehandelaar. Samen met Sanne begeleid ik het gehele schadetraject waarbij we de klant zoveel mogelijk willen ontzorgen. De vrijheid die ons gegeven wordt om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen is waardevol en stimuleert. Alle collega’s zijn gedreven en dat geeft energie. Dat is ook wat ik het meeste mis op het moment, collega’s om me heen. We vormen een hecht team waarbij er naast hard werken altijd tijd is voor een lolletje.

In deze coronatijd zit ik meestal in Nijkerk achter de keukentafel. Minder gezellig, maar voor mijn concentratie wel goed 😊. In het begin vond ik het lastig om mijn draai te vinden, maar inmiddels hebben we (man en twee tienerdochters) ons aangepast aan de situatie. Veel buiten zijn helpt me deze tijd door te komen; lekker met de handen in de aarde of een klompenpad lopen met een vriendin. En natuurlijk blijven uitkijken naar dat glaasje op het terras. Better times are coming!

Neem contact op met Diane

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen