Werken bij CMC

Wij werken graag met professionals die passie hebben voor hun vak. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een informele manier van (samen)werken met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Uiteraard is er ook ruimte voor gezelligheid. Naast ons jaarlijkse teamuitje, gaan we regelmatig samen iets ondernemen.

Op dit moment hebben wij één vacature open staan:
- voor een Adviseur en relatiebeheerder MKB;

 

Regel het direct

Stuur een e-mail

Of bel met één van onze medewerkers

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Maandag t/m vrijdag, 08:00 - 17:30 uur

Als adviseur en relatiebeheerder MKB ben jij verantwoordelijk voor nieuwe klanten. Je gebruikt jouw kennis, creativiteit en sales kwaliteiten om onze
MKB-verzekeringsportefeuille in Midden- Nederland te laten groeien. Het betreft een uitdagende buitendienstfunctie waarbij je het volledige pakket aan zakelijke verzekeringsproducten adviseert.

 

Yes! Na een aantal keer bellen en creatieve marketing heb je beet! Je hebt een afspraak met een MKB ondernemer. Je stapt in je auto en gaat op bezoek bij deze potentiële klant. Aangekomen bij de relatie maak je kennis en loop je samen met de ondernemer door het bedrijfspand heen. Tijdens je rondleiding let je goed op de mogelijke (verzekeringsrisico’s). Je drinkt nog één kopje koffie en verzamelt de lopende verzekeringspolissen. Eenmaal terug op kantoor start je jouw analyse op. Samen met een team van gemotiveerde binnendienst adviseurs stel je een advies op, kijk je of er een premiebesparing mogelijk is en wijs je de ondernemer op eventuele dekkingsverbeteringen of nieuwe risico’s. Dit alles vat je samen in de CMC-Verzekeringsscan.

De volgende keer dat je bij de potentiële klant op bezoek gaat  bespreek je de verzekeringsscan.

Klik hier en lees de volledige vacaturetekst!
Klik hier om direct jouw CV en eventuele korte toelichting te mailen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • 100% onafhankelijk
  • Full-service dienstverlening
  • Passie voor verzekeringen en pensioenen